Artık tek maçtan yatmaya son vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu kitabı aldıktan sonra önceden verdiğim paralara acır oldum. Artık kaybetmek yok KAZANMAK var. Kitap o kadar iddaalıki kaybetsen bile telafisini hemen veriyor. Önceden bu taktikleri nasıl düşünemedim dediğim oldu. Sizin de olacaktır.
Kısaca taktiklerden bazılarına bakalım:

Tek Maç Bil Kazan

Sadece tek maç yazarak kazanacaksınız. özel bir sistemle yazdığınız maçın tek bir tanesi tutması yeterli ... 
Garanti bir yöntem, en çok sevdiğim yöntemlerden bir tanesi.

İki Maç Bil Kazan

Bu yöntem de iki maç yazıyorsun. Bir tanesi tutarsa verdiğin parayı kisi tutarsa özel sistemle kat kat fazlasını alıyorsun. 


Martingale Sistemi

Martingale sistemini duymuşsunuzdur. Duymadıysanız tüm ayrıntılarıyla özel sistemle sizler için hazırlanmış kalıplarla açıklanıyor. Çok Faydalı ve büyük paralar kazandıran bir sistem...


Row Of Numbers Sistemi

Bu sistemde Martingale  Sistemine benzemekle beraber 
ufak ayrıntılarla birbirinden ayrılıyor. Bu sistemde kaybedilen miktar anında kendini telafi edebiliyor. 

KARAR SENİN

Kitapta geçen tüm sistemi okuduktan sonra eksiksiz uygulayın...
ARTIK KAZANMAK VAR...

Hemen incelemek için tıklayınız...






About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Her ne kadar tavsiye niteliği taşımadığımızı kesin çizgiler ile belirtsek de, bazı kullanıcılarımız gözlerini kapatarak ne yazdıysak uygulamaya çalışıyorlar. Biz de, bu konudan rahatsız olduğumuz için hem bir taktik maiyetinde hem de uyarı ve öneri niteliğinde bir yazı hazırladık. Böylece geniş çaplı bir iddaa kuponu taktikleri oluşturduk. Bu içerikte uyarılar ve öneriler dahilinde neler yapabileceğinize ve neler yapmamanız gerektiğine değineceğiz. iddaa kuponu taktikleri

    YanıtlaSil