Merhaba;
Bu yazımızda size öyle uzun uzun diyet listelerinden bahsetmeyeceğim.
'Diyetisyeni ve spor hocamızı evimize nasıl getirebiliriz ve kolay bir şekilde diyet yapabilirsiniz?'
Mydiyet programı sayesinde size özel bir diyetisyeniz olacak.   Size özel spor hocanızın verdiği etkinlikleri gerçekleştirerek kolay bir diyetle tanışacaksınız. Her gün durumunuz kontrol edilerek her an müdahalelerde bulunarak sağlıklı bir diyet sizinle birlikte olacak.
Şimdi gerçek bir kullanıcı yorumuna bakalım:

Kızım her zaman birazcık topluydu doğduğundan beri. Fastfood tüketmesi yaptığı en büyük hataydı. Çocukken aldığımız hamburgerlerin yanında verilen oyuncaklar onu çok sevindirirdi. Bu alışkanlık büyünce de devam etti dışarıda hep hamburger gibi şeyler yemek isterdi. Bu bizim 12 yaşında 83 kg kadar çıkmamıza neden oldu. Arkadaşlarında gördüğü elbiselerin hiç birini bulamıyorduk16-18 yaşındaki çocukların bedenlerindeki elbiseleri giymeye başladığımızda artık bunu düzeltmemiz gerektiğini düşünmeye başladık daha önce zayıflayan bir arkadaşım sayesinde Sportif Yaşam'da Gökmen beyle tanıştık. Kızım bu konuda çok hırçındı çok çalıştık 6 ayda 68 kg düştü, kızımı okulda kontrol etmemiz çok zorlaşıyordu. Yaz tatiline kadar bu kilosunu korumayı hedefliyerek geçirdiğimiz 2 aydan sonra tatilde kızım okula tekrar başladığında 46 kg oluğunda hiç bir arkadaşı onu tanıyamadı. Arkadaşlarının verdiği tepki kızımın çok hoşuna gittiği için okuldan sonrada Gökmen Beyle çalıştık en son 42 kg kadar inen kızım bunu korumaya başladı kendi isteğiyle devam etmek isteyince yeme düzeninde yaptığı büyük değişimle incecik oldu 1,5 yıl uğraştık ancak uğraştığımıza deydi... Kızım incecik ve sağlıklı bizde çok mutluyuz.
Öğrt. Görevlisi N.C.


Online Kilo Kontrol Programı kullanıcılar tarafından tescillenmiş bir diyet programı. Bu programın en güzel yanı diyet listeleriyle uğraşmıyorsunuz. Doktorunuz ve diyetisyeniz 24 saat yanınızda. 
&100 memnuniyet garantisi var. Bu da bu programın en büyük artısı. Eğer 15 gün içinde memnun kalmazsanız para iadesi var. Hemen programı inceleyin ve kolay ve sağlıklı bir diyetle hayatınızı güzelleştirmeye başlayın. 



                     

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply